Mosehuset er beliggende i skovområdet mellem Moseby og Rødhus (se kort).
Udefra vejen ses to spændende stråtækte huse, som nyligt er blevet opført af træ. Begge bygninger har store terrasser med en fantastisk udsigt ud over et storslået naturområde med et spændende fugle og dyreliv. Her kan du virkelig slappe af, hygge dig og nyde dit ophold i naturen.

Anneksbygningen med gæsteværelser er en selvstændig enhed, der er orienteret mod øst. En udvendig trappe fører op mellem de to terrasser, hvor der er egen indgang til de hyggelige værelser. Der er TV med DR1 på alle værelser (se værelserne).

I stueetagen er der fælles bad og toilet. Der er kaffemaskine, mikroovn, kogeplader, køleskab og service samt et overdækket udekøkken, så gæsterne selv kan tilberede lidt mad. Desuden er der græsplæne med havemøbler og en lille legeplads med gynger og sandkasse for børn.

Vi kan efter aftale kan tilbyde lidt morgenmad for et mindre beløb.

I umiddelbar nærhed af Mosehuset er der flere ruter med vandrestier i en varieret natur med skov, klitter, mose og lynglandskaber. Kun 5 km fra Mosehuset er der en pragtfuld bred sandstrand ved Rødhus, hvor man kan køre mod nord til Blokhus.
Om sommeren er stranden ofte fuld af badegæster. Gennem hele året er det en oplevelse at gå på stranden og mærke Vesterhavet på forskellige måde.

Foruden naturperler som for eksempel Øland, Bratbjergsøerne og Fosdalen, er der adskillige gallerier, specialforretninger og spisesteder i nærområdet - det gælder især ferie- og badebyen Blokhus, hvor der også er mange andre tilbud.
Der er gode indkøbsmuligheder i de lokale landsbyer Moseby, Kaas, Pandrup og Hune.
Den store forlystelsespark Fårup Sommerland ligger også i nabolaget. I det hele taget er Mosehuset et godt udgangspunkt for ture i Vendsyssel og med kun 30 km til den lokale storby Aalborg.

Mosehuset er et godt sted med varme og hygge året rundt, hvor gæster gerne vender tilbage til, når man først har opdaget dets kvaliteter. Det gælder både feriegæster og medarbejdere fra forskellige firmaer. Du er velkommen - men husk at reservere i god tid (reserver/send forespørgsel).

Priser:

To personer: 400 kr. for første overnatning og 350 kr. pr. efterfølgende nat.

En person: 300 kr. for første overnatning og 250 kr. pr. efterfølgende nat.

Ekstra opredning pr. nat: 150 kr. for voksen og 100 kr. for barn.

Rabat gives ved længere ophold samt ved lehe af hele bygningen (overnatning for 6-9 personer).

Sengelinned/håndklæder og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Morgenmad kan tilbydes efter aftale: voksen: 60 kr. - barn: 30 kr., men man kan også selv lave morgen mad i fællesstuen med køkken.